En liten oppdatering

Ja da har jeg vært hjemme og med nett en stund, og noen maser litt om at jeg må ha en liten oppdatering. Så her kommer en liten oppdatering.

I vår har vi «slitt» litt med bilen vår. Den har vært inn og ut på verksted og har kostet oss en del tusen penger. Og da vi var og hentet vår siste gangen ble vi nok stående og se litt ekstra på noen fine biler på butikken. Det tok nemlig ikke lang tid før det stod en hyggelig selger og lurte på om vi så etter ny bil. Nei, egentlig ikke, var vårt svar… Så ja, for to uker siden kjøpte vi ny bil. NY bil. Som i 2008 modell. Herlighet, det er jo helt utrolig sprøtt å tenke på!

Sykt mange penger ut av vinduet, men se så fin da!! Blååå! Og diesel og helt ny. Og med i prisen fikk vi skiboks, takbøyler, gps og sikkerhetsnett. Helt supert! Erik synes felgene var litt kjedelige, men likevel kjedelig. Ville heller ha noen andre… Hehe, greit at han ikke får bestemme alt! Hadde oss en liten kjøretur til Hamar, Lillehammer og Asker. Det er vel kanskje ikke en liten tur, men veldig greit å ha ny bil på en slik tur.

Og da vi kom hjem kom denne i hagen vår.

Han har ikke fått gjort så mye nytte enda, men noe har han klart å gjøre. Bare se hvordan hagen ser ut nå da? Det skal til slutt bli stand på hagen og gartnerfirmaet skal få dette i orden. Gleder meg som en liten unge! Jeg vi ha hage NÅ!

En liten krabat som liker hagen nå er Mina. Som for sommeren har bestemt seg for å være utepus og å bli brun… Trodde puser holdt fargen sin jeg da, men ikke denne lille pusen. Først svart, så sølvgrå, så svart og så brun?? Hva skjer? Dessuten så kryr det av biller og humler og sommerfugler. Joda, livet i hagen er herlig!!

Sånn, dette var den lille oppdateringen. Jeg har også strikket sokker i ferien, men de finner jeg ikke igjen. Hjelpes!! Jeg må jo finne dem!

Men nå må jeg legge meg slik at jeg er klar for SommerViten igjen i morgen!

Reklamer

5 kommentarer

 1. lises said,

  juni 30, 2008 kl. 9:17 pm

  Slitan med ny bil! Den er rålekker og jeg er blålilla av misunnelse. Dere har ikke akkurat drømmehagen i sommer, men den kommer nok til å bli bra. Pusen ser ut til å ha vokst siden sist jeg så den.

 2. syglad said,

  juni 30, 2008 kl. 9:23 pm

  Velkommen tilbake til nettverden, du er savnet..
  Flott bil og mindre flott marskin i hagen!!
  Katten var skjønn og jeg ønsker deg en fin uke 🙂

 3. tutten said,

  juni 30, 2008 kl. 9:35 pm

  Slitan med ny bil.Hagen bir nok nydelig når den er ferdig.Kos deg på sommerViten i morgen.Har en her i huset som kunne vært der hele sommeren.

 4. Elisabeth said,

  juli 1, 2008 kl. 9:25 am

  Gratulerer med ny bil, og gratulerer med å endelig få gravemaskin til hagen. Blir spennende å se hvordan hagen blir etterhvert…

 5. Cathrine said,

  juli 28, 2008 kl. 8:16 am

  Grattis med ny bil – den var kjempeflott! Min far sier alltid at de lykkeligste dagene er de når man KJØPER bil og når man SELGER bil, hehehe… Han har nok et poeng der ; )
  Klem!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: