Strikkebursdag er moro!

På fredag inviterte jeg HB-strikkere til strikkebursdag. Strikkebursdag har jeg deltatt i en del nå, men dette var min første feiring. Det var i det hele tatt veldig koselig, slik det alltid er på treff, men alle de fine gave jeg fikk, gir strikkebursdag en annen dimensjon innenfor bursdagsfeiring… Det kom en del gjester selv om det var midt på sommeren (litt mot slutten av sommeren selvsagt, men likevel). Under kommer en kavalkade med bilder av alle tingene jeg fikk. Hurra!

To hesper med nydelig Manos fra Anette. Dette skal bli luer, jeg leter etter passende mønster nå.

4 hesper Miski alpakka fra Anne-Ruth. Nydelig blåfarge. Dette er nesten for fint til å brukes…

Og se på denne da! Det er en veske fra Lises! Hun kom ikke selv på festen, men denne kom likevel. Den er bare så utrolig fin! Har flyttet inn i den og har fått masse skryt for den allerede!

Denne innholdsrike pakken kommer fra Merete. En skikkelig herlig rosa pakke med gliderlåser, silkebånd, sytråd, garn og stoff. Herlig!

Sommerfuglen kom på sitt første treff. Det er nok ikke så lett å få alt til å klaffe siden hun studerer i Polen til daglig. Men se denne gaven hun hadde med til meg. Ett norgesglass med knapper! Kjempemoro! En ordentlig skatt!

Stillow hadde med seg ett nydelig nøste med sokkegarn. Og så inneholder det både aloe vera og jojoba også. Det blir morsomt å strikke med det! Fargene var virkelig bare helt meg!

Stoff og stil har som kjent åpnet ny butikk i Bergen og her fikk jeg to gavekort. Det skal bli utrolig kjekt å ta turen dit nå alle de gale damene med handlevogner har forsvunnet… Tusen takk til Vivi, Irenetur og Kicki. Gleder meg til å bruke disse!

Synne hadde med en flott gave også. Knit Picks Harmony Woods. Pinne 4 og tre sener. Herlig!

tittei hadde med seg en annen hobbypakke. Jeg er veldig glad i bøker og hun hadde med seg to til meg. Gleder meg til å ta fatt på disse!

Og se hva Tutten hadde med da. Hun har sydd flaskeforkle til meg. Jeg er så utrolig imponert over at noen klarer å lage noe så fint. Det er virkelig små tråder som ordnes her altså!

Jeg er så utrolig takknemlig for alle gavene. Det er utrolig mye fint og jeg kan nesten ikke vente til jeg får brukt opp alt sammen. Takk igjen alle sammen, både for gaver, men ikke minst for selskap!

Reklamer

5 kommentarer

 1. kicki said,

  august 12, 2008 kl. 9:18 pm

  For noen greie hobbyvenner du har *fnis*. Du var jo en perfekt vertinne, og jeg var stappmett da jeg dro hjem. Sånn utpå natten engang…

 2. tutten said,

  august 13, 2008 kl. 10:12 pm

  Takk for sist. Det er kjekt med strikkebursdag.

 3. vivi said,

  august 14, 2008 kl. 9:23 pm

  Heldiggris! Men du fortjener det:D

 4. elisabethA said,

  august 14, 2008 kl. 9:49 pm

  Gratulerer med overstått. Så masse flotte gaver du har fått, ha fortsatt en fin kveld.

 5. lise said,

  august 14, 2008 kl. 10:29 pm

  Flotte gaver, en god trøst nå når alderdommen har festet grepet på deg.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: