Kaffestoffer og novembersokker

Jeg har innsett, etter (veldig) mange ikke så veldig diskre hint fra Cruzidull, at jeg er treg med å blogge om dagen. Det finnes ikke så mange gode grunner for det, men en av dem er at jeg strikker. Og jeg strikker masse. Nå er det ikke så mye som egner seg for fremvisning nå om dagen, men i dag kan jeg vise noe.

Jeg holder på med å hamstre stoffer til en kaffequilt. Jeg vil lage meg en stor og god quilt til å ha i sofaen, og jeg vil ha den i kaffestoffer. Så nå har jeg bestilt masse, og alt er ikke kommet enda. Men her kommer en liten smakebit på fargene og mønstrene jeg har funnet. Fortsatt er det to pakker på vei i posten. Tror dere det kan bli fint?

kaffe2

De fem stoffene til høyre er donert av Tittei! Tror dette kan blir veldig bra.

kaffestoffer

Her er det litt bedre farger. De fleste stoffene er moda Bistro. Og hadde jeg vært rik og alt slikt, så hadde jeg bestilt alle stoffene i den serien… Jeg har ikke bestemt meg for om jeg skal ha blå eller rød som kontrastfarge, så derfor har jeg bestilt litt av hver. Så må jeg egentlig bare se det når jeg begynner å kutte og slikt en gang på nyåret.

Ellers så har jeg meldt meg på litt forskjellige alonger. Tittei og jeg skal også i 2009 holde på med luealongen. Er ferdig med noen av de luene allerede, som da faktisk er en god grunn til mangelfull blogging. I tillegg har jeg meldt meg på vottealong. Det skal bli veldig spennende. Og jeg har til slutt meldt meg på Sokker 2009 også. Siden sokker 08 gikk fryktelig dårlig, så fikk jeg litt dårlig samvittighet. Så da fant jeg garn og pinner og strikket novembersokkene. Valget var lett. Det var de sokkene med tykkest pinner og garn. Derfor gikk de også veldig raskt…

novebersokker

Som den observante leser kanskje kan se, så er disse langt fra ensfarget. Her er det aktiv bruk av rester. Jeg har kjøpt litt garn i det siste, så nå skal jeg se hvor lenge jeg klarer meg uten å kjøpe mer garn. Jeg TROR jeg har nok til hele neste år…

Og følg med, det kan komme mer oppdatering fremover… Ha en fin helg alle sammen!

Reklamer

1 kommentar

  1. irenetur said,

    desember 12, 2008 kl. 8:30 pm

    Kule, og så fort det gikk å strikke de da!!!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: