Gode venner!

Jeg er så heldig at jeg har mange gode venner som gjør hverdagen rikere!

Cruzidull er en slik venn. Først så må jeg si at jeg savner henne masse etter at hun flyttet sørover. Det var alltid like kjekt å treffe henne på strikketreff, alltid full av godt humør, og måten hun sa at hun var gravid på, kommer jeg nok ikke til å glemme. Men samtidig må jeg også si at jeg synes det er kjedelig at hun har startet opp igjen i jobb etter permisjonen. Hun er jo aldri på nett lenger… Jeg kunne til stadighet «beskylde» henne for å hindre meg i strikkingen. Det er jo, som mange sikkert vet, ikke lett å strikke og prate på msn samtidig. Så jeg kan vel ikke stikke under en stol at jeg har fått strikket litt i tiden etter at hun startet i jobb igjen. Men at jeg skulle ha strikket opp lageret mitt, Cruz, det var å gå litt langt.

Okey, på fredag kom det pakke i posten. Og når det på pakkelappen står: «Cruzidull er bekymret for lagerbeholdningen», ja da kjente jeg at begynte å svette litt. Hva i all verden har Cruz funnet på nå. Men ingen tanker og filosofier kunne forberede meg på innholdet i pakken. (her trenger jeg en dåne-smilie)

cruzegarn

3,5 KG garn kom det ut av esken. Masse masse garn. Og ja, det er like mye garn som jeg har strikket opp i år. Jeg rev emg litt i håret av frystrasjon mens jeg hoppet opp og ned av glede. Se så mye moro garn da!! Og det i posten til meg! innholdet var som følger: en «liten» hespe med blå easy, 840 gr gult fritidsgarn, 830 gr lilla fritidsgarn, 600 og noe gr med brun toppull og 200 gr Aida sokkegarn. Herlig!! (Jeg tror forresten at garnet kom fra ett hus med pus, for min pus var veldig opptatt av dette garnet, noe han ellers aldri er…) Jeg har allerede planer for en del av garnet, men jeg sliter med lagringen av det. Jeg har ikke såå mye plass. Så til nå står garnet i samme esken som det kom i og jeg kan nesten ikke vente med å få strikket av det. Den lille hespen har jeg forresten nøstet opp. Stakkers hespetreet mitt. Tenk å påføre en gammel dame 1,5 kg garn da. Stakkers…

easy

Jeg måtte dele hespen opp i to deler, en ikke veldig enkel jobb, men jeg lyktes. 8 nøster ble det, så nå er jeg klar for å strikke genser.  Tusen takk, Cruz!!!

En annen god venn er lbeat. Se har hva jeg fikk i gave fra henne!

angel

En nydelig engel fra Demdaco Willow Tree. Angel of friendship. Den er så nydelig og har fått plass i vinduskarmen her jeg sitter og strikker. Tusen takk!

Reklamer

4 kommentarer

 1. Hanne said,

  mars 2, 2009 kl. 5:13 pm

  Åhh, så heldig du er!

 2. lise said,

  mars 2, 2009 kl. 5:32 pm

  Du er nå en god venn selv, Kiwa – og det pleier å få frem det beste i folk.

 3. Margrethe said,

  mars 9, 2009 kl. 11:36 pm

  Jeg har en slik genser i gigaeasy nesten ferdig. Jeg anbefaler prøvelapp eller prøveerme – min genser på pinner 8 er veldig stor. Men den blir god da – ned til midt på lårene og perfekt til å sulle hjemme i med bare tights og ullsokker til 🙂

 4. Linda Beate said,

  mars 30, 2009 kl. 4:49 pm

  ikke det spor mer enn du fortjener 🙂 Du er et flott menneske


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: