Portia in progress

Jeg har stukket av med mammas fotoapparat og fant ut at jeg da kan ta bilder av Portia in progress. Er nå ferdig med to ermer og rygg + ett sidestykke. Den blir kjempefin og er snart klar for å legge opp til neste sidestykke.

IMG_1517

Da jeg tok bilder, så merket jeg at vi nå er kommet inn i «vanskelig-å-ta-fine-bilder»-årstiden. Men det er i alle fall ett bevis på at jeg faktisk strikker på den. Og som jeg har sagt tidligere, så er den også veldig kjekk å strikke på. Gleder meg til å se Mette i den. Tror den blir skikkelig fin!

IMG_1521

Det er mange fletter på denne. Eller mange er kanskje en liten overdrivelse, men noen fletter. Skulle ikke tro at jeg setter i gang med prosjekt med mange fletter. Er ikke veldig glad i dem, men dette har gått veldig greit. Ja, jeg er faktisk veldig positiv!!

Noe jeg ikke er veldig positiv over er denne genseren…

IMG_1513

I lyset fra blitsen så er fargene ganske forskjellige, men den grå/blå og grønne er nesten umulig å se forskjell på i innelyset her hvor jeg strikker… Så denne genseren har nå ligget en stund i påvente av sollys… Ja, jeg vet det er lenge til, men den skal være ferdig til VM på ski i februar. Den er i str 4 år, så den må faktisk bli ferdig…

Så da er det vel bare å strikke på den da? Eller?

Reklamer

2 kommentarer

 1. Tutten said,

  november 5, 2009 kl. 7:48 pm

  Heier på genseren som skal bli ferdig til februar. Jeg er helt sikker på at den blir ferdig:)

 2. sol said,

  november 6, 2009 kl. 10:42 am

  Så langt du har kommet på Portia, den blir kjempefin! Du får belønne deg selv ved å strikke litt på den hver gang du har strikket f.eks. 5 cm på barnegenseren – da skal du se du blir ferdig 😉
  Ha en fin helg!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: