Gutterommet

Gutterommet begynner å nærme seg noe litt mer spennende. Denne helgen har vi virkelig jobbet på smågutterommet. Vi har lagt på tapetfornyer og har tapetsert oppå den. Det gikk bra på veldig store deler av rommet, men vi har tydeligvis valgt feil lim til de siste veggene. De veggene er selvsagt de to med stripene. Vi limte og limte, strøk og strøk. Vi gav oss ikke før det var slett og fint. Så gikk det ti minutter og hele veggen var full av bulker… Jeg blir gal!! Men ungene liker det og bryr seg ikke om bulker. Vi voksne har bestemt oss for at vi lar det være sånn en stund, og har samtidig lært at vi må bruke lim som anbefales til de forskjellige tapetene…

Vi har fått opp to Expedit-hyller fra IKEA til oppbevaring av leker på rommet. Det skal bli bra til slutt. Nå er det fortsatt bare rot, men bildet gir dere en liten pekepinn på hvordan det kan bli til slutt. Vi holder på å skru sammen en skyvedørsgarderobe som skal romme alle barneklær. Erik sitt rom er for øyeblikket for lite til å ha garderobe der. Vi har en plan, men det skjer ikke helt enda.

Ellers har vi nå vært ute og funnet lampeskjerm til smågutta. De var misunnelig på Erik sin kule, gule lampe og ville ha det de også. Men det var før vi fant denne lampen.

De var skikkelig fornøyd da denne ble hengt opp og liker den godt.

Nå jakter jeg på fargerikt tilbehør og pynt på rommet. Om noen har noen tips så blir jeg veldig glad for linker. Det kan være alt mulig fra rammer, hyller, bilder, vimpler osv. Men jeg ønsker masse farger.

 

Til slutt et lite bilde som viser at julen er over og pepperkakehuset er knust og spist.

Reklamer

2 kommentarer

 1. dyveke said,

  januar 17, 2011 kl. 11:59 pm

  Vent og se til tapeten har tørka, da kan det godt hende den glatter seg ut. Noen tapeter er skikkelig bulkete like etter at de er satt opp – helt normalt men ganske skummelt å se på.

  Kule striper forresten 🙂

 2. Pringeling said,

  januar 18, 2011 kl. 8:54 pm

  Det ser ut som det blir et skikkelig flott rom her! Lampeskjermen er jo bare knallfin!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: